Afrensning af fliser

Hvem får ikke en gang i mellem brug for en god afrensning af sine fliser. rensr.dk er der til at hjælpe for, som de siger: “Ingen grænser, vi renser”. Hos afrensning af fliser får du en fantastisk service samt en miljøgodkendt rensning, der hurtigt får din flisebelægning til at stå som ny.

Det første, der sker i en fliserensning, er en fjernelse af alle uønskede belægninger som alger, mos og ukrudt. Det sker uden at skade overfladen af belægningen, så den holder længst muligt. Derefter lægges en desinficerende væske ud, så alle spor af alger og svamp dræbes. Rensr.dk tilbyder 20 års garanti på deres rensninger, hvor der bare kræves et årligt tjek og servicebesøg.

Hvis man tænker, om det kan betale sig, er svaret ja. Når man får lavet fliserens, sparer man stort set, de penge belægningen koster, fordi man får næsten det samme resultat, og det kan oftest bare klares på en enkelt dag, så man som kunde ikke venter længe og hurtigt får sin belægning til at se ud som ny igen.

Der skræddersys altid behandlinger samt en fair vurdering af netop din opgave, og hvis kunderne ikke har fuld tilfredshed med arbejdet, kan de få pengene tilbage.

Fliserens ⇒ DK's bedste fliserens | Beregn pris, book & betal online

Rensr.dk består af en landsdækkende, fleksibel og stabil renseservice af et hold med mange års erfaring, samt rensningen har virkningsgaranti.

Deres målgruppe er husejere, lejere, havefolk, udefolk og familier. Derudover vil de gerne ramme bygselv mennesker og folk der gør det selv, folk der renoverer og eller belægger terrasser og have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top