Alge-fri fliser

Grønne fliser ser ikke godt ud, og alligevel har vi mange husejere der har problemer med at få dem fjernet – nogle tyr endda til at få lagt deres have terrasse om, fordi algerne har taget overhånd, og fordi alle fliserne er mere eller mindre grønne. Men der er en udvej, man kan rense sine havefliser, enten selv eller få nogle til at gøre det for sig. så kommer det selvfølgelig an på, hvor mange penge man lige har til den del på sin budget konto. Vi ser også disse alger på fortove og anlagte pladser ved indkøbscentre, og så taler vi om rigtig store arealer der skal renses. Dette går jeg ud fra at de forretningsdrivende sørger for at få gjort, for det vil ikke være godt hvis kunderne kommer til skade på grund af alger.

På billedet ses alger eller græs mellem fliserne, her ser det nogenlunde ud, da det er rundt om fliserne, men når det først spreder sig til over fliserne, så skal det væk. Jeg har altid selv stået for rensning af fliser i min egen have, og jeg havde heller ikke det grønne mellem fliserne. Jeg kunne bedst lide, når det var jorden man kunne se, så det var bare at komme i gang med lugejern eller en kniv. Heldigvis havde jeg en dejlig dreng der var villig til at hjælpe mig med fliserensning, for ellers var jeg nok aldrig blevet færdig i tide. I min bondehus, hev jeg alle stenene op og lagde dem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top