Forældre kursus hos Kidz Academy

i som forældre er rollemodeller for vores børn, og det er vi med den bagage vi nu engang selv har med fra vores forældre – jeg tror godt at jeg kan sige at der ikke er nogen forældre der er perfekte, og at vi alle godt kan have gavn af et forældre forløb eller forældre kursus i hvordan vi kan være endnu bedre forældre end dem vi er i dag – det er her jeg lige vil nævne Kidz Academy som på en ærlig, troværdig og tillidsfuld måde giver os kursister mere end forventet – foredraget eller deres forældreforløb, er strikket således sammen, at alle kan forstå det – og jeg vil godt lægge mit hoved på blokken og sige, at de i hvert fald gav mig meget mere end jeg havde forventet. Nu jeg selv har været på en af deres forældre forløb gør også, at jeg tænker, hvorfor anvender kommuner og skoler ikke deres tilbud, der hvor man kan se der er brug for hjælp.

Til forældre

Kidzacademy.dk anbefaler at man som forældre deltager på forældredelen, og at man sideløbende lader sit barn eller børn deltage på børneforløbet “Du er unik”. Jeg selv lærte rigtig meget, og det at min dreng også var med på det sideløbende kursus – gjorde at vi bagefter havde en meget bedre kommunikation sammen – der var færre konflikter, hvilket igen gav mig mere overskud til at være mere overbærende, samtidig med at jeg stadig kunne sætte rammerne for min søn. Det er noget af det bedste jeg har gjort for vores familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top