Kaffe på tilbud

Nu er det ikke den lille husmor der køber kaffe på nettet til billige penge, for der er mange virksomheder, der sørger for at der er gratis kaffe til sine medarbejdere dagen lang. Jeg ved da selv, hvor mange kopper kaffe jeg kunne drikke, når jeg var på arbejdet, og mine klienter fik jo også kaffe, så det var en stor post på min arbejdsplads udgifter. Jeg går jo ud fra at den der stod for indkøb af kaffe, også kiggede om der var tilbud et eller andet sted. Det ville også være et must at det var friskristet kaffe der blev indkøbt, for det var jo store portioner der blev indkøbt, og derfor også skulle kunne tåle at ligge et stykke tid.

For at en kaffe er god, behøver den ikke være dyr – der er ofte flere udbydere der har kaffe på tilbud. Men når der er peter larsen kaffe på tilbud, bør man slå til, for den smager bare himmelsk. De har certificeret kaffe, hvilket betyder at den har gennemgået en eller anden kvalitets kontrol, og det kan jeg rigtig godt lide. Kaffe, morgen, middag og aften – ja sådan er det hos mig, dog drikker jeg ikke kaffe med koffein i om aftenen, for så kan jeg ikke sove. Heldigvis findes der koffein fri kaffe. Når jeg får kaffe om aftenen kan jeg godt lide at få en lille brandy til, eller måske 2, så ved jeg at jeg sover rigtig godt og længe om natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top