Køb af gardiner til min lejlighed

Jeg er en af de mennesker, som ikke kan sove med mindre at det er meget mørk. Jeg har derfor været hos en gardinforhandler sammen med min kæreste. Hos gardinforhandler havde de et bredt udvalg af gardiner, markiser, solsejl, persienner og meget andet. Vi fik hjælp af en ekspedient til at vælge det helt rigtige gardin. Han viste mange forskellige frem. Jeg valgte et mørklægningsgardin i sort, da jeg vil sikre mig, at der bliver helt mørk i mit soveværelse men vi besøgte den her butik. Vi kiggede også på gardiner til resten af min lejlighed. De havde flotte og billige persienner, som jeg gerne ville have i min stue og i mit køkken. Med til min lejlighed hører en lille terrasse, som jeg deler med mine naboer. Der er ikke meget skygge på terrassen, så jeg har snakket med mine naboer om, at anskaffe et solsejl.

mange mennesker flår gardiner ned fra hylderne

Vi købte også en markise til terrassen

Jeg kontaktede vores udlejer, for at sikre mig, at vi måtte sætte et sejl eller en markise op. Det var helt i orden med vores udlejer og han bad mig om, at købe markiser med til to andre huse også. Min kæreste og jeg slæbte mine nye gardiner og de tre markiser ud til bilen. Vi kunne ikke have alt vi havde købt i bilen. Heldigvis havde gardinforhandleren en trailer som vi kunne låne. Vi kørte hjem til min lejlighed, hvor udlejeren ventede udenfor. Han hjalp med at tømme bilen. Min kæreste hjalp udlejeren med at montere de nye køb. De kommende dage sad jeg på terrassen sammen med mine naboer, som alle var meget glade for den store skyggeplads, som vi havde fået. Vores udlejer havde sågar købt havestole til vores fælles terrasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top