Man bruger whiteboards mange forskellige steder

Selvom et whiteboard som sådan ikke er en ny opfindelse, så forbinder mange den stadig med moderne institutioner og nyopførte kontorbygninger eller den renoverede af slagsen.

Det kan (desværre) have noget at gøre med, at mange af specielt skoler er meget langsomme til at opdatere sig, og det kan blive et bureaukratisk helvede i sig selv at finde ud af, hvad man skal have, og hvor man skal have de nye ting fra – og så er der endelig de problemer med at finde budget til det.

Så når de gamle ting virker fint nok endnu, selvom de ikke er helt moderne, så er der jo ingen grund til at opdatere dem, virker mantraet til at være.

Derfor er det noget sensationelt, når man ser sådan et whiteboard et sted, for man gider ikke købe en gammeldags tavle, og man skal jo bruge noget at skrive på, hvorfor man lige så godt kan få fat i et whiteboard.

De fleste moderne bygninger laves også i klare og ensartede farver, hvorfor sådan nogle hvide whiteboards passer perfekt ind.

Whiteboards bliver mere og mere udbredte

Men det er ikke kun i skoler, at man har whiteboards, for man finder dem – som nævnt – i kontorbygninger, hvor man kan samles om disse boards til at holde møder ved og skrive ens idéer op.

Man kan fremlægge ens idéer og skrive dem op, mens man nemt kan rette dem til løbende.

Det kan endda også være i en kantine, at man skriver op, hvad der er på menuen; og så er whiteboards også praktiske at have hængende til at skrive beskeder på til folk, fordi man netop nemt kan rette dem til.

Man kan desuden også bruge en projektor af den moderne art til at fremvise, hvad der er på en computer, eller man kan sætte en film på.

Det bliver spændende at se, hvornår whiteboards bliver gammeldags at se på, men indtil videre kommer de i hvert fald til at være her længe – specielt i de skoler, der ikke opdaterer sig selv så tit.

Back to top