Oplev en julefrokost på Munkebjerg 

Det er juletid, og hvad er bedre end at fejre det med en julefrokost på det smukke Munkebjerg? Dette luksuriøse hotel og konferencecenter, byder på en uforglemmelig julefrokost i vejle. Fra den betagende udsigt over Vejle Fjord til de lækre menukort, vil din julefrokost på Munkebjerg helt sikkert blive en fest, der bliver en af de helt store. Lad os tage et kig på alt det, der er inkluderet i denne festlige pakke! 

The View 

Munkebjerg ligger på toppen af en bakke med udsigt over Vejle Fjord. Det betyder, at du fra ethvert rum eller udendørsrum har en uhindret udsigt over fjorden og dens bølgende bakker. Om natten er udsigten til byens lys, der blinker nedenfor, simpelthen betagende og især magisk i juletiden. Du kan nyde denne spektakulære udsigt, mens du nipper til varm krydret vin eller forkæler dig selv med nogle af de dekadente desserter, der er tilgængelige på stedet. 

Menuen 

Apropos forkælelse, så lad os tale om nogle af de fantastiske retter, der er tilgængelige på Munkebjerg. Uanset om det er deres signatur røgede laksetatar eller deres traditionelle danske smørrebrødstallerken – der er noget for enhver smag her! Til større selskaber tilbyder de også buffeter med traditionelle danske retter, som f.eks. flæskesteg med kartoffelmos og sovs eller sild serveret med syltede sild og syltede kødretter. Med så mange lækre muligheder er der ingen tvivl om, at dine gæster vil være tilfredse efter deres måltid!  

 

Aktiviteter 

Dine gæster vil ikke kun spise; der er også masser af aktiviteter til rådighed! Hvorfor ikke starte med at give dem en rundvisning på stedet? Der er utallige stier gennem skove og enge, som giver rig mulighed for at udforske (og selvfølgelig masser af fotooptagelser). Hvis dine gæster føler sig modige, kan de tage en dukkert i en af de to udendørs pools (opvarmet til behagelige temperaturer hele året rundt) eller benytte sig af de nærliggende skiløjper, hvis de foretrækker vintersport. Uanset hvilken aktivitet de vælger, vil der være noget at holde alle underholdt under hele opholdet på Munkebjerg.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top