Blæk til HP farveprinter

Nu printer jeg ikke lige så meget som jeg har gjort tidligere, jeg tænker mig lige om, om det nu også er nødvendigt, og det er for ikke at der skal fældes flere træer end højst nødvendigt. Men jeg skal nu alligevel have fat på nogle HP blækpatroner når min printer er gået tør for blæk. Det er nu dejligt at have sin printer stående ved siden af sig, når man skal have et eller andet projekt færdigt, som man så løbende skal have printet ud, og for mig er det vigtigt at det ser ordentligt ud, når det bliver afleveret.

Jeg har altid været glad for mine HP printere, og de har da også altid været meget pålidelige når man taler om udskriftskvalitet, men her gør blækpatronerne jo også en del af arbejdet – i begyndelsen troede jeg at det var vigtigt at det var de originale blækpatroner der var vigtige, men min erfaring har lært mig, at man sagtens også kan anvende de kompatible blækpatroner, som jo oftest også er lidt billigere.
Man kan sige at ens blækpatroner er benzinen til ens printer, for uden blækpatroner ingen udskrifter.
Det er nemt at købe HP blækpatroner på nettet, og i de fleste tilfælde bliver de også leveret ret så hurtigt, så det er sjældent at jeg har stået uden blækpatroner – men det er også irriterende at løbe tør for blækpatroner en sen aften, og så vide at der lige går et par dage inden der så kommer nogle nye HP blækpatroner. Så nogen gange køber jeg lige dobbelt, så jeg har lidt på lager, men det er mere hvis jeg har gang i et større projekt, hvor der er en deadline der skal overholdes.
Jeg tror kun det er sket en eneste gang at jeg ikke kunne printe fordi jeg var løbet tør for blækpatroner, men så ringede jeg bare ind til virksomheden, og de var søde at sende mine blækpatroner med det samme, så jeg havde dem dagen efter, det er hvad jeg kalder god kundeservice.

Back to top