Spar penge med rabatkoder

Hvem vil ikke gerne spare penge, når de handler – det vil jeg. Derfor bruger jeg også de rabatkoder jeg får tilsendt, når jeg skal købe noget. Nogen gange skal man også lige huske at læse den hjemmeside man er inde på, for at se om der ikke lige skulle stå en eller anden rabatkode man kunne bruge. Nogen gange kan man også finde link hvor der står hvilke steder man kan få rabatkoder, og dermed opnå en eller anden form for rabat. Det sidste jeg fik med rabat, var en kjole, jeg fik 25% rabat, ved at bruge en rabatkode, og da jeg gik ind på en anden side, hvor jeg kunne købe nøjagtig den samme kjole, stod den til den oprindelige pris – så det var altså en oprigtig besparelse på 25% bare ved at bruge en rabatkode.

Det var faktisk min datter der viste mig fidusen, og fortalte mig, spar penge med rabatkoder, se her, du skal bare taste den rabatkode lige her, så får du rabatten. Hun fortalte mig også om en hjemmeside der hed Cupouniverse.dk som jeg sidenhen har været inde og studere lidt nærmere, og må sige den er måske lige et besøg værd for dem der ikke lige kender den, hvis man gerne vil spare penge med rabatkoder.
Jeg har godt nok sparet mange penge, ikke bare på tøj, men også på forlystelser og gaver – så hvis man kigger sig godt for, er der mange penge at spare. Nu har jeg fået den ordning at jeg får en mail med unikke rabatkoder tilsendt i min mailboks, og så kan jeg jo selv selektere hvad det er jeg er interesseret i.
I vores familie har det spredt sig som en steppebrand, og vi informerer også hinanden, hvis vi ved hvor der er rabatkoder at hente, på de ting vi ved at de andre er ved at købe. Der er gået sport i det – og vi er blevet enige om at holde en stor fest for alle de penge vi sparer ved rabatkoder, og det bliver en af de største fester vi nogensinde har afholdt.

Back to top