Brugt IT til dem som står og mangler

Har man brug for noget Brugt IT, er det ikke nødvendigvis fordi det er halvt ødelagt. Det kan ofte være fordi, at virksomheden som sælger det har været nødsaget til at lave en nedskæring. Har deres forretning ikke kørt godt nok, og er der ikke længere stor nok trafik på serverne til at man kan retfærdiggøre ens ejerskab af dem. Så er det også en mulighed, at andre kan få glæde af dem.

Det er skam ikke noget som skal gå til spilde, og det er alt andet lige også noget af det som man finder meget mere om på sider som https://brugt-it.dk/. Her har man specialiseret sig i det og kan sørge for, at man ikke skal stå tomhændet efter, at man har været nødsaget til at sælge ud. Så kan man få en god pris for det man sælger, og så kan andre endda få glæde af det. Så er det jo ikke spildt og så må man ellers op på hesten igen.

Sørg for alt data er væk fra serverne

Man skal huske på, at servere som man sælger videre eller computere for den sags skyld, kan ofte have data på sig som er følsom. Det kan være personoplysninger på kunder eller tidigere kunder. Det er ikke noget man bare kan sælge videre, da det ville være imod loven. Derfor er man også nød til, at finde en anden løsning når det er man skaffer sig af med hardwaren og softwaren. man skal have udført datasletning, hvilket også er noget man tager sig af på siden her.

Så kan man et hundrede procent forsvarligt overlade udstyret til andre, som så kan begynde at lagre data på dem. Så længe man bare ikke sælger noget videre, da der allerede er mange som er kommet i maskinen for at have gjort det med vilje. Det kan ske ved et uheld, men i disse tider er det ikke rigtig muligt mere at gøre. Så det er alt andet lige også noget, som man har brug for bliver gjort efter bogen, som man kan finde hjælp til her på siden og meget mere.

Back to top