Creme med CBD

Jeg elsker at jeg kan få økologiske cremer med CBD olier – det at jeg ved at min creme er nøje udvalgt af 100% certificerede og økologiske hamp planter hvor der ikke findes nogen form for pesticider, væksthormoner eller lignende tilsætningsstoffer i, er vigtigt for mig og min hud.
Det var svært at finde det helt rigtige sted, hvor jeg kunne finde lige det jeg ønskede, men det lykkedes mig at finde creme med CBD i min standard hos https://cbdscandinavia.dk – og da jeg har en meget sensitiv hud, var jeg positiv overrasket over at jeg kunne tåle den creme. Så jeg bruger nu dagligt både CBD Scandinavia dag og natcreme, og min hud har fået det meget bedre. tidligere havde jeg ofte tørre plamager i ansigtet, men det er nu forsvundet, og jeg er også sluppet af med den kløe som disse plamager af tør hud forårsagede.

Nu har jeg selv i tidernes morgen selv dyrket disse hamp planter, og kender til deres virksomme egenskaber, og her taler jeg ikke om de euforiserende stoffer – for dem ved jeg at cbdscandinavia.dk har trukket ud af deres produkter. Men hampe planten er en gammel lægeurt, som man har anvendt gennem mange år.
Ligesom man laver brændenælde suppe, fordi der er gode egenskaber i brændenælder, så tager man også de gode egenskaber fra hampen og anvender det der hvor det kan gøre gavn – jeg tænker jo også at det er derfor at man nu også producerer creme med CBD.
Jeg kan varmt anbefale disse CBD creme, de har hjulpet mig af med mine tørre kløende plamager i ansigtet, og de har fikset min tørre hud på skinnebenene – så den olie der udvindes af hampeplanten og som kommer ind i de forskellige cremer, har et eller anden stof som min hud har godt af – og hvis det hjælper mig, så kan det jo også hjælpe andre.
Vi bruger tonsvis af kr. på forskellige cremer så ligeså godt bruge det gode og det som virker.

Back to top