Tandproteser

Det er ikke altid lige sjovt at blive gammel, det er ikke bare rynkerne der kommer, og kroppen der står til forfald, men også tænderne har det med at give op, så det bliver nødvendigt med en tandprotese. Selvfølgelig kan der være andre årsager til at man er nødsaget til at anskaffe sig en tandprotese og så tænker jeg jo, at det er rigtig godt at diverse tandteknikere og alt inden for tandproteser har gennemgået en så stor udvikling at man ikke længere kan se at det er en tandprotese.
For mig har mine tænder altid betydet meget – jeg ville gerne kunne smile, og vise mine tænder – et eller andet sted er det jo også et sundhedstegn, når ens tænder er stærke og hvide. For mig har det også stor betydning at min mand har pæne tænder når han åbner munden, og da først de første tænder var faldet ud, kostede jeg ham op til tpt.dk for at se om de dog ikke kunne gøre sådan, at jeg igen havde lyst til at kysse ham.

Han var ikke glad for min beslutning, men han gjorde det, og Tandprotetikeren var da også meget behjælpsom med at få min mand overbevist om at det var det eneste rigtige med en tandprotese – og den stakkels tandtekniker måtte også svare på en masse spørgsmål fra min mand omkring tandproteser i al almindelighed – for det gjorde jo at min mand skulle tage sin tandprotese ud om natten for at de kunne blive renset, og her kom der lidt forfængelighed ind over fra min mands side af.
Den søde og tålmodige tandtekniker, var rigtig god til at tackle min mand og alle hans spørgsmål, og det endte heldigvis også med at min mand indvilligede i at få lavet en tandprotese der gjorde at han igen kunne smile et fint tandsmil, og jeg var glad – og det med at tandprotesen skulle ud om natten, løste vi ved at jeg gik først i seng, og han kom når jeg sov – og så stod han op inden jeg vågnede.

Back to top