Derfor er dine fodlister misfarvede

Nogle gange kommer den misfarvning af noget, som der har smittet farve af på dine primo fodlister eller andre fodlister, mens det andre gange kan være fordi, at malingen er skallet af de fodlister af forskellige grunde.
Hvis fodlisterne ikke har maling, så kan de stadig blive ridsede og slidte, og det kan give en anden aflejring i overfladen på den her liste, som der er til at se, og det kan give et indtryk af, at der er tale om en misfarvning, selvom det er selve grundlisten, der er blevet slidt.
Man kan dog ikke undgå med tiden, at ens lister bliver slidte og taber farven, for det kan simpelthen komme af solen, der skinner på områder af listerne, mens det ikke sker over det hele på listen fra væg til væg, fordi nogle områder er dækkede af møbler eller åbnede døre.
Og selv hvis man passer på listerne, så kommer der bare et tidspunkt, hvor de ikke er så pæne at kigge på alligevel, så man bliver nødt til at udskifte dem, medmindre man kan leve med, hvordan de ser ud, så længe de stadig holder.

Der er snart ikke mere liv i de fodlister

Fodlisterne kan være blevet ramt af døre, der er smækket op i dem, eller også har man ramt dem med møbler, både da man stillede møbler op, mens også når man støder ind i dem i løbet af tiden.
Så er der det klassiske eksempel med, at man støvsuger, og man kommer til at ramme listerne med støvsugerhovedet, og her kan man endda risikere, at fodlisterne bliver slået fri.
Hunde, andre kæledyr og børn, der leger på gulvet, kan også komme til at slide på listerne, og holder man ikke øje med de små børn, så kan de ende med at male med tuscher på listerne, og det kan de færreste leve med at se på.
For mange lister er også til pynt, for det er ikke altid, at det er nødvendigt at bruge den slags, men det ser bare bedre ud, at man har dem på.

Back to top