Eiffeltårnet i Paris

Eiffeltårnet er et af de mest ikoniske vartegn i Paris og i hele verden. Med sine 300 meter er det den højeste bygning i Paris og byder på en fantastisk udsigt over byen. Gustave Eiffels smedejernstårn, der blev bygget til verdensudstillingen i 1889, er et ingeniørmæssigt kunststykke, som har betaget besøgende lige siden.

I dag er det en populær turistattraktion med over 7 millioner besøgende hvert år. Ud over den betagende udsigt og den imponerende arkitektur er Eiffeltårnet også hjemsted for to restauranter, mange butikker, der sælger souvenirs og andre varer, og forskellige underholdningsbegivenheder som f.eks. fyrværkeri ved særlige lejligheder. Uanset om du er på udkig efter en ikonisk fotomulighed, en uforglemmelig middag eller blot et fantastisk sted at beundre byen fra oven, vil gøre dit besøg i Paris til en uforglemmelig oplevelse.

Ikke langt fra Eiffeltårnet ligger det ikoniske Trocadéro, som er et andet must-see-destination i Paris. På dets terrasse finder du fejende udsigt over Eiffeltårnet og andre parisiske vartegn som Triumfbuen og Champs-Elysées. Trocadéro er også hjemsted for Palais de Chaillot, et storslået palads, der rummer flere museer, teatre og haver.

Back to top