https://www.billigtoner.dk/brother-blaekpatroner

BilligToner.dk

BilligToner blev stiftet i 2010 af Peter Munck, der ønskede at tilbyde et billigere og mere konkurrencedygtigt alternativ til de printerpatroner, der dengang var på markedet og uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Dette er stadig det grundlæggende princip for virksomheden, der kun er vokset gennem årene.

For Blligtoner.dk er det meget vigtigt at være CSR-mærkede, og har derfor været i Kina, for at se til at leverandørens produktions- og arbejdsforhold er bæredygtige for både arbejdere og miljøet.

I dag leverer billigtoner.dk printertonere til flere hundrede tusinde tilfredse kunder. Mange af dem benytter sig af faste rabatter og har en returboks på arbejdspladsen, så brugte tonere kan skaffes miljørigtigt af vejen – helt gratis.

Brother blækpatroner

Billigtoner.dk sælger printertonere til mange slags printere på markedet, deriblandt Brother. Du går ind på deres hjemmeside, vælger først printermærke (“Brother”, men det kan også være andre) og vælger derpå serie og model. Billigtoner.dk sælger nemlig både originale blækpatroner til de forskellige maskiner og andre kompatible blækpatroner og tilbehør dertil.

Billigtoner.dk arbejder på at være de billigste på markedet hvad angår printertonere. De har forskellige farver og tilbyder prisgaranti på de kompatible blækpatroner, som har samme kvalitet som de originale blækpatroner. For at sikre god kundeservice sender de patronerne samme dag, hvis du bestiller dem før kl. 17.

Billigtoner sætter en ære i at levere den bedst mulige kundeservice og 100% tilfredshedsgaranti, så hvis du har kommentarer eller oplever problemer med dine blækpatroner, er du meget velkommen til at kontakte dem med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top