Renoveringsplaner med klinker

Nu rejser jeg meget, og derfor er jeg også ofte på hoteller, hvor jeg mange gange bliver inspireret af hvordan man egentligt kan lave et badeværelse. Når man er sydpå, er stilen ofte en helt anden end den er herhjemme i Danmark – og jeg må da også indrømme at jeg gik efter den Italienske stil, da jeg skulle have renoveret mit gamle badeværelse – det behøvede ikke ligene helt de Italienske badeværelser, men deres klinker var jeg fascineret af. Så da jeg endelig havde besluttet mig for at gøre alvor af mit projekt med at få skiftet mine klinker i badeværelset, gik jeg på nettet for at se hvad der fandtes herhjemme i den stil jeg ønskede. Den hjemmeside jeg faldt over og som var mest inspirerende for mig, var danskfliselager.dk – for det første var det en meget overskuelig hjemmeside, der stod det jeg havde brug for, den var hurtig og gav mig yderligere inspiration og information.

Rustikke klinker

Jeg tog ud til en af danskfliselagers showroom, hvor jeg kunne se den klinke jeg havde fundet på nettet – det er nemlig ikke altid at det jeg ser på nettet er det jeg så får hjem. Det var køreturen værd, for ikke nok med at jeg så den klinke jeg var interesseret i, nej, så var der også størrelser og måder jeg kunne sætte dem op på. Udover at jeg kunne se og mærke den klinke jeg havde forelsket mig i, så fik jeg også en super god kundebetjening og vejledning om plejen af klinken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top