Montpellier – en skjult perle i Sydfrankrig

Montpellier ligger gemt væk i Sydfrankrig og er en skjult perle, der bare venter på at blive opdaget. Denne smukke by har så meget at byde på, lige fra den fantastiske arkitektur og de maleriske gader til det livlige natteliv og den lækre mad. Hvis du er på udkig efter en afslappet og alligevel livlig byferiedestination, er Montpellier det perfekte sted for dig!

Der er ingen mangel på ting at se og gøre i Montpellier. Byens historiske centrum er gågadeformet, hvilket gør det en fornøjelse at udforske til fods. Sørg for at besøge Place de la Comédie, hovedtorvet i byens centrum, hvor du kan kigge på folk til dit hjertes indhold. Andre seværdigheder, som du ikke må gå glip af, er Cathédrale Saint-Pierre, Hôtel de Ville og Esplanade Charles de Gaulle. Hvis du vil have en bid af naturen, kan du tage til en af de mange parker eller haver, der ligger rundt om i byen, f.eks. Park Le testimone eller Jardin des Plantes. Og selvfølgelig ville ingen tur til Montpellier være komplet uden at tilbringe noget tid på en af byens smukke strande!

Montpellier kommer virkelig til live om aftenen. Der er et væld af barer og natklubber for enhver smag, så du vil helt sikkert kunne finde et sted, hvor du kan have det sjovt! Barhop omkringPlace de la Comédieeller gå til Rue de l’Université for en mere afslappet stemning. Eller hvis du er på udkig efter en aften med dans, kan du tage til klubben La Villa Rouge eller Bikini Beach Club. Uanset hvad din idé om god tid er, kan du finde den i Montpellier!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top