Træningselastikker til forebyggelse af skader

Jeg har altid sørget for at jeg forebygger skader – men de kommer alligevel, men ikke på grund af at jeg ikke har trænet mine led og muskler og sener, men så er det fordi jeg har snublet eller styrtet på cyklen. Det er lang tid siden jeg har haft købt mine træningselastikker som gør mine forebyggende øvelser lidt mere effektive og alternative end bare almindelige øvelser. Jeg kombinerer også min udstrækning med elastikkerne, så kan jeg bedre få strukket ud. Jeg oplever tit og ofte at der er mange mennesker der ikke syntes at det er vigtigt at få strukket ud efter træning eller sports aktivitet – men ud over at det forebygger skader, så gør det også det, at den holder kroppen smidig langt op i alderdommen.

Ældre og træningselastikker

Jeg vil anbefale alle der er ved at komme lidt op i alderen, at bruge disse træningselastikker fra Bandageshoppen til at forlænge smidigheden i kroppen – og samtidig være med til at forebygge skader. Min erfaring er, at hvis jeg ikke træner og sørger for at få strukket ud og gøre min krop smidig, så får jeg ondt i diverse led og muskler. Når jeg ser på nogle af de andre der er på min alder, så er de dårligt gående og stive som et bræt. Jeg har lovet mig selv at det aldrig kommer til at ske for mig – så derfor både træner jeg og strækker jeg ud. Bandageshoppen har været enorm behjælpelig med at finde lige det rette udstyr til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top