Udforsk Alcudia, det bedste af Mallorca

Hvis du nogensinde har drømt om at besøge Middelhavet, så er Alcudia det rette sted for dig. Denne pulserende og historiske by på den spanske ø Mallorca byder på noget for enhver smag – fra smukke strande og fantastisk arkitektur til lækker mad og spændende natteliv. Lad os tage et kig på alt det, som Alcudia har at byde på!

Alcudia er hjemsted for nogle af de smukkeste strande i Europa. Uanset om du er på udkig efter et fredeligt sted at nyde lidt rolig tid eller en aktiv strand med masser af aktiviteter, kan du finde det her. Fra den livlige Playa de Muro til den fredfyldte Cala Torta er der noget for enhver smag. Hvis du er mere interesseret i naturen end i strandlivet, er der masser af vandrestier i nærheden samt to nationalparker – naturparken S’Albufera og La Victòria

Alcudia handler ikke kun om strande; det er også et fantastisk sted at udforske kultur og historie. Tag en tur rundt i byen og besøg seværdigheder som El Fielato (en gammel romersk bymur), Església de Santa Anna (en kirke fra det 10. århundrede) eller Els Terme d’Alcúdia (et gammelt termisk bad). Du kan også udforske lokale museer som Museu Sa Bassa Blanca eller kunstgalleriet Casal Solleric. Og glem ikke at vandre gennem Ciutat Vella, Alcudias gamle bydel, som er fuld af smalle brostensbelagte gader med farverige bygninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top