Firmaflytninger

Når en stor virksomhed skal flytte, er der mange ting der skal planlægges, det er ikke bare som en privatflytning, og det kræver noget ekstra af flyttefirmaet. En erhvervsflytning har som regel mange kontorer eller rum der skal pakkes ned, markeres dels hvilken person indholdet i flyttekassen tilhører, men også i hvilket rum den fremover skal stå i på den nye lokalitet. Jeg ved da også, at når en virksomhed flytter, så står flyttemændene med et hav af flyttekasser.

Flyttemændene skal have læsset deres flyttebil bedst muligt, så han kan ikke bare tage rum for rum og læsse sin flyttebil, nej, han pakker sin flyttebil således at tingene passer sammen og så der kan stå mest muligt både i højden og i bredden – det gør selvfølgelig også, at når han så skal tømme sin bil, er det nødvendigt med en overskueligt markering af, hvor tingene så skal hen, da de ellers havner på et forkert kontor eller rum.
Firmaflytninger eller en erhvervsflytning har også en eller anden fast pris som er indgået mellem virksomheden og flyttevirksomheden – og der er aftaler om hvilke krav der er til dels flyttemændene og dels til de personer der skal have deres ting flyttet. Samtidig er der også en tidsfrist der skal overholdes, da en virksomhed ikke kan stå uden produktion ret længe, uden at det får konsekvenser for bundlinjen. Så mange gange foregår en erhvervsflytning også en torsdag eller fredag, således at it folkene kan få diverse it systemer og maskiner til at fungere igen, hurtigst muligt – så denne proces og tidsramme er afsindig vigtig for en virksomhed.
En erhvervsvirksomhed kræver også ofte meget store flyttebiler, og det er ikke alle flytte virksomheder der har disse store vogne – og ej heller ressourcerne som disse store erhvervsflytninger kræver. Så altid godt at få et tilbud flere steder fra.

Back to top