Hvor meget skal du forvente at få refunderet for forretningsudgifter?

Når du er selvstændig erhvervsdrivende, er der mange udgifter, der kommer ud af din egen lomme. Fra kontorartikler til rejseudgifter kan det være svært at holde styr på det hele. Derfor vælger mange virksomhedsejere at få refunderet deres forretningsudgifter. Men hvor meget skal du forvente at få refunderet? Her er en oversigt over, hvad du kan forvente.

Du kan kræve godtgørelse for erhvervsudgifter

Der er en række forskellige forretningsudgifter, du kan kræve, når du er selvstændig erhvervsdrivende. Her er nogle af de mest almindelige:

Hvis du arbejder hjemmefra, kan du kræve en del af dine kontorartikler og dit kontorudstyr som en erhvervsudgift. Dette omfatter ting som din computer, printer, skrivebord og stol. For at beregne, hvor meget du kan kræve, skal du blot tage den samlede pris for varen og dividere den med det antal måneder, du forventer at bruge den. Hvis du f.eks. har købt en computer til 1.000 USD, som du forventer at bruge i 24 måneder, kan du kræve 41,67 USD om måneden som en erhvervsmæssig udgift.

Hvis du er nødt til at rejse i forbindelse med dit arbejde, kan du gøre dine rejseudgifter gældende som en forretningsudgift. Dette omfatter ting som flybilletter, hoteller, billeje og måltider. For at beregne, hvor meget du kan kræve, skal du blot holde styr på alle dine kvitteringer og dividere det samlede beløb med det antal dage, du har været på rejse. Hvis dine samlede rejseudgifter for en tre-dages tur f.eks. udgjorde 1 500 USD, kan du kræve 500 USD pr. dag som en forretningsudgift.

Udgifter til hjemmekontor: Hvis du arbejder hjemmefra, kan du gøre krav på en del af din husleje eller dit realkreditlån som en erhvervsudgift. For at beregne, hvor meget du kan kræve, skal du blot tage det samlede beløb for din husleje eller dit realkreditlån og dividere det med antallet af værelser i dit hjem. Hvis din månedlige husleje f.eks. er på 1.000 USD, og du har fire værelser i dit hjem, kan du kræve 250 USD om måneden som en erhvervsudgift.

Læs mere via Visma Enterprise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top